Meer informatie

 • Vanuit de praktijk vinden wij laagdrempeligheid, professionaliteit, vriendelijkheid en patiënten service speerpunten voor een goede huisartspraktijk. Gezamenlijk willen wij met u tot een gepaste oplossing komen voor uw vragen. Essentieel hierbij zijn de (on)mogelijkheden van ieder afzonderlijk persoon.

  Op het gebied van service willen wij graag meer gebruik gaan maken van online mogelijkheden (via internet).

  Uiteraard kunt u gewoon op het bekende nummer (0251-251213) uw afspraken blijven maken en medicatie blijven herhalen, maar mocht u daarin interesse hebben, dan kunt u via deze website online afspraken maken voor het spreekuur, medicatie herhalen, email vragen stellen aan uw arts en (deels) uw dossier en uitslagen inzien.

  Om gebruik te maken van deze online mogelijkheden dient u zich eerst aan te melden bij Mijngezondheid.net via: https://aanmelden.mijngezondheid.net/mgn-aanmeldformulier/?code=qRo6obNX%2Floj%2Bvlb4lJEVUo5LzV3u%2BQHrd7Y9OapYpQIlB5xuBUsXklVcOUgDydI

  Voor meer informatie hierover: kijk even in de praktijkfolder, op http://www.huisartsenheemskerk.nl of vraag het aan de assistente.

  Daarnaast ontvangen wij graag feedback van u. Via het formulier ‘Tip of klacht melden’  bovenaan de site kunt u uw mening en adviezen achterlaten voor ons.

 • In de omgeving van de praktijk is het mogelijk om op verschillende locaties bloed te laten prikken. De verschillende organisaties hebben verschillende formulieren, maar u kan in principe met elk formulier naar een laboratorium van uw voorkeur.

  Let op, tijdens de zomermaanden zijn de openingstijden van sommige locaties aangepast, kijk hiervoor op de website van het laboratorium.

  Heemskerk

  RKZ, locatie Gezondheidscentrum Heemskerk
  Joannes Wuijtiersstraat 33, 1962 VM
  dinsdag, woensdag & vrijdag

  RKZ, locatie Polikliniek
  Mozartstraat 201

  RKZ, locatie Gezondheidscentrum Broekpolder
  Gildenplein 7a

  RKZ/Medial Medisch Centrum Heemskern
  Maltezerplein 25

  Medial, Piet Blomgebouw
  Merel 215

  SALT, Huisartsenpraktijk Waterrijck
  Lessestraat 6

  Beverwijk
  RKZ, Rode kruis ziekenhuis
  Vondellaan 13

 • Wilt u een wijziging doorgeven ? Dat kan gemakkelijk !

  Wijzigingen doorgeven is erg belangrijk, met name voor goede communicatie met u, maar ook met andere zorgverleners over u.

  Indien u een wijziging door wilt geven, kan dat gemakkelijk via een aantal mogelijkheden:

  – u stuurt een mail met de wijzigingen naar info@huisartsenheemskerk.nl.

  – u geeft het direct in de praktijk of telefonisch aan de assistente door.

  De assistente verwerkt uw wijzigingen en u bent verzekerd van goede mogelijkheden tot communicatie

 • Download hier onze praktijkfolder