Nieuws

 • Zoals u mogelijk in de naar u gestuurde brief heeft gelezen vindt er uitbreiding plaats in de huisartspraktijk en gaan wij per 01-01-2024 verder als Huisartsen Heemskerk.

  Wat er eveneens zal veranderen is dat er geen gesloten periodes in het jaar meer zullen zijn vanaf 2024. De praktijk is alle doordeweekse dagen van het jaar (behoudens officiële feestdagen) voor u geopend.

 • Onze huisartspraktijk werkt sinds 2021 samen met het VUmc in Amsterdam om deel uit te maken van de huisartsopleiding.

  Een huisarts in opleiding is een volleerd arts die vaak al ervaring heeft met werken als arts in bijvoorbeeld het ziekenhuis. Na de opleiding geneeskunde en het voltooien van het artsexamen dienen artsen (vaak na relevante werkervaring opgedaan te hebben) te solliciteren voor een vervolgopleiding voor een specialisatie, zoals bijvoorbeeld huisartsgeneeskunde. Deze opleiding duurt 3 jaar, in het 1e en in het 3e jaar worden voor deze opleiding stages gevolgd in de huisartspraktijk.

  U kunt voor dezelfde vragen als aan de huisarts een afspraak maken bij de huisarts in opleiding. De huisarts in opleiding werkt intensief samen met de huisarts en de praktijkondersteuner/verpleegkundig specialist.

  De huisarts in opleiding blijft dus in principe voor 1 jaar in opleiding bij de huisartspraktijk.

 • Bij ons in de praktijk komt Iris Brinkman het team versterken als Verpleegkundig Specialist per 01-11-2023. U kunt afspraken bij haar maken voor allerlei huisartsgeneeskundige vragen.